Jelikož máme na zahradě stále hromadu medvědího česneku, nezbývá než pokračovat s těmito recepty dál. Nějaký recept na nadívané velikonoční kuře už asi určitě znáte a co se týče velikonoc je už taky celkem pozdě, ale to nic nemění

>>>

  A je tu každoroční klasika. Klasický recept na medvědí pesto.   Ingredience: 200g medvědího česneku 100g strouhaného parmezánu 100g piniových nebo slunečnicových semínek 150g olivového oleje šťáva z 3/4 většího citrónu nebo 1 malého sůl   Jak na to:

>>>

  Za zahradou jsem našla tuny medvědího česneku, a musím říct, že dneska už mi asi nic větší radost neudělá. Neváhala jsem ani minutu a hned ho použila do super jednoduchého receptu, po kterým jsem se cítila tak dobře a byl

>>>

Máte rádi kávu? A co takhle si ji dát ve smoothie jako snídani? Tohle smoothie je díky oříškům tak krásně krémový. Ovoce a oříšky vám dodají potřebné vitamíny a minerály, kurkuma a skořice zas působí jako antioxidant. Dohromady úžasná kombinace

>>>

  Už je vám asi jasný, že máme rádi asii. Tentokrát taková hodně zdravá verze z cizrny a pórku.   Ingredients: 2-3 lžíce praženého sezamového oleje 2 česneky 1 velký pórek asi 1 hrnek uvařené cizrny 2 lžíce rybí omáčky (vegan verze:

>>>

  Pravé německé housky připravené s prefermentem/polišem, který je velkým pomocníkem vašemu zažívání  při trávení jakéhokoliv pečiva.   Ingredients Preferment/Poliš 100 g Vody 100 g Pšeničné mouky hladké (T550) 0,1 g Čerstvého droždí Hlavní těsto Preferment 150 g Pšeničné mouky hladké (T550) 55 g Vody

>>>

Záleží mi na tom, co jím. A někdy se rozhodnu pro oběd, který je připravený jen v páře. Někdy si užívám jednoduchého nachucení soli a olivového oleje nebo másla, které dodá dušené zelenině ten šmrnc. Někdy ale toužím po něčem

>>>

Jako u spousty receptů na pečivo, které zde najdete, i tyhle houstičky budou potřeba připravit už večer předem. Jsou chuťově výrazné, kompletně celozrnné, ale zároveň díky přes noc namočeným semínkům a předpřipravenému kvásku s předtěstem tak vláčné! Jedna z jasných

>>>

Je jednoduché, rychlé a dobré. Kromě klasického cukroví je nováčkem tento rok tento recept.   Ingredience: 100g marcipánu 120g másla / hery (změklé) 100g cukru 1 vejce (střední velikost, v pokojové teplotě) 250g hladké mouky 1/2 sáčku vanilkového pudinku 1

>>>

Svatý Martin  je za námi, 4 dny jsme dojídali husu, kaldoun i paštiku. Toužili jsme po něčem už konečně lehčím. A tak nás po svatomartinských hodech potěšil právě tenhle salát plný chutí.   Ingredience: 140g bulguru 250ml vroucí vody 40-50g

>>>

Načíst další příspěvky