0

RAW FERRERO ROCHER

17.12.2016

Jsou Vánoce, to víme :) Kromě klasického cukroví, jsem kvůli rychlosti a pohodě, a i v neposlední řadě – zdraví, zvolila RAW recept. V tomto případě Ferrero Rocher. Jak už jsem psala, je to jednoduché, rychlé a i zdravější než klasické cukroví.

Ingredience (cca 44 kuliček)

300g + 100g celých lískových oříšků
4 lžíce kakaa
6 lžic javorového sirupu
1/4 lžičky soli
lžička vanilkového extraktu (popřípadě lusk vanilky nebo vanilkové aroma)
nasekané lískové ořechy na obalení

Postup

1. 300g ořechů rozmixujte v mixéru na co nejjemnější „mouku“.

2. Vše, kromě lískových ořechů na obalení, uhnětejte v homogenní hmotu.

3. Odeberte kousek z těsta, vyválejte z něj v ruce pevnou kuličku a do ní zasaďte jeden celý oříšek. Znovu vyválejte v hladkou kuličku, obalte v nasekaných oříšcích a opakujte, dokud těsto nespotřebujete.

Mohlo by se vám také líbit

Žádné komentáře

Váš komentář